به گزارش جام جم آنلاین، علی اکبر عیوضی در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش سن بازنشستگی میتواند به بهبود شرایط صندوقهای بازنشستگی کمک کند؟ عنوان کرد: افرادی که برنامه توسعه هفتم را نوشتهاند با این هدف به دنبال افزایش سن بازنشستگی هستند. اما باید تاکید کرد که چنین رویکردی نمیتواند سبب بهبود شرایط صندوقها شود، زیرا مشکل این صندوقها نبود مدیران کارآمد است.
وی ادامه داد: با افزایش سن بازنشستگی چند سال شخص دیرتر بازنشسته میشود. اما بیمه پردازی و انرژی نیروی جوان را نخواهیم داشت و به این شکل هزینهها را در دیگر بخشها مانند بیمه شاهد خواهیم بود، زیرا با افزایش سن و کار بیشتر شاهد افزایش تقاضا برای استفاده از خدمات مراکز درمانی خواهیم بود.
به گفته عیوضی شخصی که 60 سال سن دارد و 30 سال نیز زحمت کشیده است، دیگر توان، انرژی و انگیزه لازم را برای انجام کار ندارد.
دبیر هیات مدیره بازنشستگان استان تهران تاکید کرد: بنابراین اگر قصد داریم مشکل صندوقهای بازنشستگی را برطرف کنیم بهتر است از مدیران کارآمدی که دانش لازم را دارند، استفاده کنیم.
عیوضی با بیان اینکه افزایش سن بازنشستگی پیامدهای زیادی برای جامعه خواهد داشت، یادآور شد: با افزایش سن بازنشستگی آمار جمعیت بیکار کشور افزایش پیدا میکند. این درحالی است که اگر انرژی جوانان کشور به کار گرفته شود، میتوان به بهبود شرایط اقتصادی کشور نیز امیدوار بود.
وی با بیان اینکه افراد برای انجام کار و بیمه پردازی به انگیزه نیاز دارند، عنوان کرد: افزایش سن بازنشستگی اما انگیزه جوانان را برای کار و بیمه پردازی تضعیف میکند. این درحالی است که اگر جوانان بموقع جذب بازار کار شوند، میتوان از انرژی آنها برای بهبود شرایط اقتصادی کشور نهایت استفاده را کرد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد